Nova snaga za visoke performanse

Magic Wand Fitness – Trening za celo telo!

Pre svega da napomenemo: Naš trening nije statičan, i nećete ležati, sedeti, stajati i da Miha Bodytec odradi za Vas sav posao!

EMS treninzi na Miha Bodytec mašini pružaju neograničene mogućnosti za postizanje željenih rezultata.

Svaki trening se sastoji od 15 minuta vežbi i 5 minuta opuštanja mišića.

Miha Bodytec omogućava aktivaciju svih mišićnih grupa, dok se odabirom vežbi može staviti akcenat na pojedinačnu mišićnu grupu.

Flekisbilnost Miha Bodytec treninga je velika prednost ovog vida treninranja. Ne samo da  je moguće regulisati opterećenje prema svakom vežbaču, naši instruktori su pored Vas, kako bi Vam napravili trening po meri.

Osnovna podela treninga je prema frekvenciji impulsa:

  • 4 sekunde impulsa i 4 pauze
  • kontinulani impuls

U zavisnosti od tipa impulsa, trening će se razlikovati i u odabiru vežbi.

Glavni cilj treninga je pravilan rad vežbi, čime se postiže maksimalni rezultat. U tome će Vam pomoći naši instruktori, koji će Vam podešavati intenzitet, pokazati i pratiti rad vežbi. Razlika pravilnog i nepravilnog rada vežbi u subjektivnom osećaju vežbača je dramatična.

Kombinacije se praktično neograničene, jer bilo koja vežba može imati pojačan ili smanjen intenzitet, tako da nećete biti u prilici, da kažete da ne možete ili da ste postigli maksimum.

Čak i najspremniji vežbači će moći da dosegnu više ciljeve, jer vežbe sa Miha Bodytec mašinom to omogućuju, pritom bez korišćenja težinskog opterećenja.

Jedna od prednosti Miha Bodytec uređaja je da stavlja opterećenje na mišiće bez ili sa minimalnim opterećenjem na zglobovima. Za Vas smo pripremili vežbe sa raznim rekvizitima, bez rizika od povrede, a izdvojili bismo traku za trčanje, pilates loptu, tegove od 1.5-5kg!

stimulacija-misica

Minimum maksimuma – trend nove tehnologije

Istovremena aktivacija čitave muskulature – omogućava da rekreativni i profesionalni sportisti treniraju vrlo efikasno. Konvencionalne metode omogućuju maksimalni učinak povećanjem snage, dok MWF trening sa Miha Bodytec spravom povećava brzinu kretanja bez teškog naprezanja pasivnog mišićno-koštanog sistema! ! Električni impulsi kontrolišu brze trzaje mišićnih vlakana posebno, efikasno i direktno – što je velika prednost. Trening se može kombinovati sa aktivnim, sportski specifičnim pokretima što znači da dodatnu snagu može vrlo efikasno povezati sa ciljnim pokretima.

MWF trening je revolucionarni sistem koji je praktično neophodan za sportiste koji su orijentisani ka visokim performansama. 

Prirodno zdravi i jaki

Prirodno mršavi, zdravi i jaki

Vidljivi uspeh na svim nivoima

Skoro sve velike mišićne grupe su istovremeno aktivirane na individualno-doziranoj i usmerenoj osnovi – čak i teško pristupačni mišići na struku i kukovima! Metabolička i enzimska aktivnost se povećava, a potrošnja energije raste. Muskulatura se gradi i razvija, a prekomerne masti se pretvaraju u energiju i uspešno smanjuju. Pozitivni efekat se nastavlja i nekoliko sati nakon treninga!

Rezultat: Efikasno, jako i održivo oblikovano telo.

Vežbe za leđa

Nova snaga za leđa – neka bol nestane

Bol u leđima je i dalje bolest broj 1. Stres, jednostrana istegnuća, i zanemarivanje leđne muskulature su glavni uzroci ove bolesti. Vremenom, stanja postaju hronična i pogoršavaju se sve više. Postoji rešenje: usmereni trening za ledja! Kroz usmereni i individualno kontrolisani trening, čak i dublje sedeće mišićne grupe se aktiviraju i jačaju za razliku od konvencionalnih treninga koji veoma teško mogu da aktiviraju ove grupe mišića. Kičmeni stub dobija stabilnost bez opterećenja u toku treninga. Određene mišićne neravnoteže se poravnavaju i jačaju muskulaturu trupa – idealan način za zdrava i jaka leđa.

moderni-fitnes savremena tehnologija