Nova snaga za visoke performanse

Magic Wand Fitness – Trening za celo telo!

U savremenom dobu, snažno, atletsko telo se smatra simbolom uspeha. Ako želite da održite ritam, treba Vam dosta energije u rezervi. Kroz različite vrste treninga snage, brzine i izdržljivosti često se troši ogromna količina vremena i energije. 

Svi ovi ciljevi treninga mogu se sada postići uz vrlo efikasan metod koji štedi vreme – Magic Wand Fitness!

stimulacija-misica

Minimum maksimuma – trend nove tehnologije

Istovremena aktivacija čitave muskulature – omogućava da rekreativni i profesionalni sportisti treniraju vrlo efikasno. Konvencionalne metode omogućuju maksimalni učinak povećanjem snage, dok MWF trening sa Miha Bodytec spravom povećava brzinu kretanja bez teškog naprezanja pasivnog mišićno-koštanog sistema! ! Električni impulsi kontrolišu brze trzaje mišićnih vlakana posebno, efikasno i direktno – što je velika prednost. Trening se može kombinovati sa aktivnim, sportski specifičnim pokretima što znači da dodatnu snagu može vrlo efikasno povezati sa ciljnim pokretima.

MWF trening je revolucionarni sistem koji je praktično neophodan za sportiste koji su orijentisani ka visokim performansama. 

Prirodno zdravi i jaki

Prirodno mršavi, zdravi i jaki

Vidljivi uspeh na svim nivoima

Skoro sve velike mišićne grupe su istovremeno aktivirane na individualno-doziranoj i usmerenoj osnovi – čak i teško pristupačni mišići na struku i kukovima! Metabolička i enzimska aktivnost se povećava, a potrošnja energije raste. Muskulatura se gradi i razvija, a prekomerne masti se pretvaraju u energiju i uspešno smanjuju. Pozitivni efekat se nastavlja i nekoliko sati nakon treninga!

Rezultat: Efikasno, jako i održivo oblikovano telo.

Vežbe za leđa

Nova snaga za leđa – neka bol nestane

Bol u leđima je i dalje bolest broj 1. Stres, jednostrana istegnuća, i zanemarivanje leđne muskulature su glavni uzroci ove bolesti. Vremenom, stanja postaju hronična i pogoršavaju se sve više. Postoji rešenje: usmereni trening za ledja! Kroz usmereni i individualno kontrolisani trening, čak i dublje sedeće mišićne grupe se aktiviraju i jačaju za razliku od konvencionalnih treninga koji veoma teško mogu da aktiviraju ove grupe mišića. Kičmeni stub dobija stabilnost bez opterećenja u toku treninga. Određene mišićne neravnoteže se poravnavaju i jačaju muskulaturu trupa – idealan način za zdrava i jaka leđa.

moderni-fitnes savremena tehnologija