20 minuta je dovoljno

Magic Wand Fitness trening je potpuno nov koncept treninga.

Pre svega da napomenemo: Naš trening nije statičan, i nećete ležati, sedeti, stajati i da Miha Bodytec odradi za Vas sav posao!

Koristeći tehnologije elektrostimulacije mišića (EMS), trening je skraćen na 20 minuta, i to 15 minuta treninga i 5 minuta relaksiranja mišića.

Tokom 15 minuta, radeći različite tipove vežbi, aktiviraćete sve mišićne grupe, a EMS tehnologija će Vam omogućiti da aktivirate i mišiće, koje ne biste mogli klasičnim vežbanjem u teretani.

Na svakom treningu Vas očekuju naši instruktori, koji će Vam pokazivati vežbe, pratiti izvođenje, kao i korekciju pokreta. Svi naši instruktori su diplomci DIF-a, tako da ćete biti u sigurnim rukama.

Vežbe za leđa

Upoznavanje sa EMS tehnologijom

Na prvom treningu ćete se upoznati sa impulsom. Osetićete pulsiranje u rukama, nogama, zadnjici, grudima, leđima (gornjim i donjim), trapezima i trubšnim mišićima. Kao što smo već rekli, intenzitet ćemo prilagoditi Vašoj trenuntnoj kondiciji.
Veliki intenzitet nije najvažniji, tako da se ne morate brinuti, ukoliko u početku nije na visokom nivou. Pravilno izvođenje vežbi uz stimulaciju, samo po sebi, Vam omogućuje veliki napredak.
Kad se intenzitet uskladi, počećete sa vežbama.
Normalno je da se intenzitet postpeno pojačava, kako trening bude odmicao.

stimulacija-misica

Impuls + vežbe + instruktor = Maksimalni učinak

Mogućnosti su neograničene. Tipovi treninga, kao što je aerobni (kardio), izdržljivost, zatezanje tela, snaga, su svi mogući sa Miha Bodytecom.

U zavisnosti od cilja, tačnije tipa treninga koji želite, zavisiće i odabir frekvencije. Postoje dva osnovna tipa

  • 4 sekunde intenzivnog impulsa 85Hz i 4 pauze. Taj tip treninga je namenjen za izdržljivost i snagu
  • Kontinualni impuls od 4Hz, koji je prilagođen za aerobne treninge

U oba tipa treninga, ukupan intenzitet se podešava (master level), ali i pojedinačne grupe mišića (8 različitih) su posebno podesive.

Pravilan rad odabranih vežbi je presudan faktor Vašeg uspeha. Za to će se postarati naši instruktori. Oni će postepeno povećavati intenzitet, u skladu sa Vašim mogućnostima.

Prirodno zdravi i jaki

Trening za svakog

Kao što smo već rekli, mogućnosti treninga su neograničene, jer se intezitet stimulacije, podešava prema svakom vežbaču, kao i odabir vežbi.

Ukoliko imate povredu, i dalje ćete moći da trenirate, jer se treninzi mogu prilagoditi, tako da ne opterećuju povređeni deo tela.

Ukoliko niste dugo trenirali, imali povredu, ili ste profesionalni sportista, naš trening Vam se može prilagoditi, tako da je mogućnost povrede minimalna.

Velika prednost Miha Bodytec EMS mašine je da stimulacija pojačava kontrakcije mišića, pa trening sa velikim tegovima nije potreban. Time je opterećenje na zglobovima svedeno na minimum.

Rekviziti, koje će te koristiti, su tegovi od 1.5-5 kg, pilates lopta, elastične trake, traka za trčanje, ali je i trening moguć bez njih.

moderni-fitnes savremena tehnologija