Magic wand fitness studio

MWF Studio predstavlja moderan koncept treniranja. Naš cilj je da ste jedino Vi potrebni, i da nema izgovora.

Za vaš komfor smo obezbedili:

  • Individualne svlačionice sa tuš kabinama (peškir, shower gel, dezodorans)
  • Besplatno čisto pododelo (majica i šorc)
  • Besplatan parking
  • Čuvamo Vašu čistu obuću

Sve je spremno za Vaš trening!

fitness studio

Miha Bodytec oprema

najsavremeniji fitnes studio

Druga generacija nemačkog proizvođača Miha bodytec je donela drugačiji izgled u odnosu na prvu, s unapređenom tehnologijom impulsa. Naučno ispitan i klinički odobren EMS (elektromišićna stimulacija) uređaj Miha Bodyteca je na tržištu preko 11 godina, i trenuntni je lider na tržištu u ovom segmentu.

Magic Wand Fitness sa ponosom ističe da je prvi zvaničan partner Miha Bodytec u Srbiji, i trenuntno poseduje dve mašine.

Miha bodytec kontroliše 8 različitih grupa mišića.

Grupe mišića 
NogeGluteus
Gornja leđaDonja leđa
Trbušne mišićeLepeze
GrudiRuke

Postoje i dva dodatna seta elektroda, za pojačavanje nekih mišića, po potrebi.

Uređaj sadrži i RFID čitač za kartice, koje se mogu personalizovati tako da vežbač ima spremne vrednosti za sledeći trening sa svog prethodnog.

Odelo za trening

Oprema za treninge
EMS odelo

Pre svakog treninga, MWF Vam je obezbedio čistu opremu, koja se sastoji od gornjeg i donjeg dela. Pododelo, koje dobija svaki klijent, je posebno osmišljeno da na najbolji mogući način omogući stimulaciju mišića.

Nakon što se pripremite za trening i obučete pododelo, instruktor će Vam pomoći da obučete EMS odelo, koje se sastoji od prsluka, pojasa i kaiševa za ruke i noge.

Institut za tekstil Hohenstein je izumeo anti-bakterijski tekstil za odela Miha Bodytec, i time omogućio potpunu bezbednost vežbačima.