VAŠ USPEH JE I NAŠ USPEH
ZAJEDNO IDEMO DO CILJA

Znamo da je naš trening potpuno drugačiji od standardnog tipa vežbanja, i samim tim razumemo skeptičnost vežbača, po pitanju delotvornosti treninga. Ne tvrdimo da smo bolji – to puštamo Vas da zaključite.

Maksimalni efekti podrazumevaju redovnost treniniranja, i to na na svaka 3 dana (10 puta mesečno) ukoliko nemate drugih fizičkih aktivnosti, ili na svakih 6 dana (5 puta mesečno), ukoliko se aktivno bavite sportom. Naravno, pravilan rad na treninzima, kao i usklađivanje ishrane prema ciljevima su dodatni faktor za Vaš uspeh. Za oba takođe imamo rešenje.

Kako bismo pratili Vaš napredak, uveli smo Body Impedance vagu, koja će pored mase, utvrditi procenat mišićne mase, procenat masti u vašem organizmu, vode, i težinu kostiju. Na taj način želimo da Vam damo dodatnu sigurnost u naš rad.

Rezultati koje možete očekivati su sledeći:

  • Nakon 5 treninga, dolazi do prvih rezultata, a u uočićete da ste odmorniji i izdržljiviji
  • Nakon 10-12 treninga, osetićete zategnutost mišića
  • Gubljenje masnih naslaga ćete uvideti posle 20 treninga (2 meseca)
  • Vidljivi rezultati dolaze nakon 30-40 treninga (3-4 meseca), kada se vidi blaga transformacija tela
  • Bolovi u leđima, što je jedan od najvećih problema naših vežbača, će posle 20-30 treninga biti mnogo slabiji, jer ćete ojačati trbušni zid, kao i leđne mišiće simultano. Nakon 50-60 treninga, nećete imati više probleme.
  • Ukoliko se bavite sportom, videćete izdržljivost, pogotovo ukoliko se bavite disciplinama sa kontaktom, gde ćete biti mnogo spremniji za duel igru. Razlika je vidljiva već posle 10 treninga, da bi nakon 40-50 treninga u kontinuitetu, ogroman napredak bio vidljiv.
  • Posle godinu dana redovnog treniniranja, Vaše telo će doživeti potpunu transformaciju

Vaš cilj je i naš cilj, jer ste nam upravo Vi najveći dokaz uspešnosti. Zato ćemo Vam uskladiti treninge prema Vašim željama i očekivanja.

Pregled naučnih studija PDF

U pripremi.